10 DOSA Yang Diperbolehkan

0 25

  1. Yen wayah esuk weteng luwe dianjurake *DOSA*rapan.
  2. Yen ketemu konco dianjurake *DOSA*laman.
  3. Yen mlaku ning latar dianjurake *DOSA*ndalan.
  4. Bocah santri yen arep sholat *DOSA*rungan.
  5. Yen tanggane duwe gawe yo apike *DOSA*mbatan(rewang/ mbiodo)
  6. Yen wayah riyoyo apike yo *DOSA*mbangan. (Silaturahmi).
  7. Yen kesel lan ngantuk apike yo *DOSA*re mawon.
  8. Paseduluran apike yo *DOSA*yang sayangan.
  9. Nek adus apike yo *DOSA*bunan.
  10. Nek keramas apike yo *DOSA*mpoan.

 

Jangan menambah dosa yg lain.

Nek ngeyel

*DOSA*sakarepmu,,

Yen gak gelem moco yo, *DOSA*wangen wae, heheheee!!!***

 

Kategori: HumorTag: